انسان و ضرورت محیط مساعد

اوجبِ واجبات ، ایجاد محیطی امن،مساعدومناسب است که بشریت بتواند ”انسان“شود و ضمن آموختن انسانیت، در راستای ”انسان متعالی“ که هدف از خلقت اوست گام نهد.

         آیا به وجود ” هسته “ ای که از خاک جوانه زده ، سبز گردیده ، به گُل نشسته ، میوه ها داده و عایدات دارد، فکر کرده اید ؟
که این همه استعداد در همان هسته کوچک نهفته بوده … ولی هنگامیکه در محیطی مناسب قرار می گیرد اینچنین شکوفا و رشد می یابد .     پس این همه ”توان“  و ”استعداد“ و ”سرمایه“ هائی که در انسان وجود دارد، بطوریکه موجب گردیده همه دانشمندان و بزرگان از عظمت استعـدادها و توانمنـدیـهای انسان بـشگفت آینـد و همـه ی ادیـان الهـی نیز او را به بـزرگی یـاد کـرده  ”اشرف مخلوقات“ بخوانند، اگر در محیطی مساعد و مناسب قرار گیرد چه خواهد شد …
این خواسته و رسالت و فریادِ همه ی انبیاء و صلحا و فلاسفه و شخصیت های بزرگ تاریخ و جهان است که البته هر کدام از آنان، در هر زمان، و با هر زبان، همین امر را از بشریت خواسته و به او گوشزد و یادآور نموده اند که با استعدادها و سرمایه هایی که در او به ودیعه گذارده شده میبایست  ” انسان متعالی“ گردد .
در مقابلِ اینان ، افراد یا گروههائی هستند که چون آگاهی و رشد انسان با ”زیادت خواهی“  و ”سودجوئی“ آنان منافات دارد ، ضمن توجیه و فریب دیگران، عملاً در مقابل حق ایستاده، و تحت عناوین ”بسیار زیبا“  و دلفریبی ، بشریت را یا به اطاعت و یا به انحراف کشانیده اند .
اینان، تنها به حفظِ قدرت و چپاولِ منابع و منافعِ ملتها می اندیشند، و به اشکال مختلف، اموال مردم را موردِ غارت و چپاول قرار میدهند،  که عارضه هایی بس خطرناک در جوامع انسانی بوجود آورده، بطوریکه بروشنی می بینیم، امروزه دنیا در معرضِ خطر نابودی قرار گرفته است،
لـذا اینک، بیش از هر زمـانِ دیگـری ، بشریت نیـاز به ”خودشناسی“  و ”اخــلاق“  و ”معنویت“ دارد، زیـرا تنها با این خصائـل است که می تواند همه انسانها را و منظومه ی زمین را نجات بخشد و به تعالی برساند .
پس ایجادِ محیطی ”امن“  و ”مساعد“ در این راستا ،از واجباتِ مهم و بسیار ضروریست .
بنابراین بیشترین مسئولیت دولتمردان ، رهبران دینی و متولیان دلسوز و آگاه در دنیای امروز ، می بایست ایجاد چنین محیطی مساعد و مناسب باشد محیطی که ارائه آگاهی و ارتقاء فرهنگی از الزاماتِ آن است و ”آزادی “ بطور یکسان آنهم برای همه رعایت گردد و نیز به حقوقِ انسانها ارزش و احترام گذارده شود، خصوصاً به ”کرامت انسانی“ که همواره می بایست مورد توجه قرار گیرد .
ضمناً این ویژگی ها می تواند ما را در شناخت ”متولیان آگاه و دلسوز“  از  ”متولیان فریبکار و خائن“ یاری بخشد تا بهتر بتوانیم به دور از هجوم تبلیغاتِ حکومت مداران، دنیا را بشناسیم .